Bistro& Bar Kokka Take away- menu yhdelle hengelle

Menu:

Punajuurigraavattua lohta, kylmäsavulohimoussea, fenkoli-rucolasalaattia, jalopenomajoneesia ja saaristolaisleipää ( L )
**
Pippuripihvi naudan sisäfileestä, pippurikastiketta, perunafondant ja hunajajuureksia ( L,G )
**
Taatelikakkua, karamellikastiketta ja marinoituja marjoja

Kassin sisältö on yhdelle. Kassi on valmis noudettavaksi 5 tunnin tilausaikataululla, ilmoitathan arvoidun noutoajan.
Kassin mukana tulee myös yksityiskohtaiset ohjeet.
Tilauksesi voit noutaa Kokasta aukioloajan puitteissa alkaen keskiviikosta lauantaihin.

Bistro&Bar Kokka  puh. 010 279 2936

 

Tässä vielä menun esillelaitto-ohjeistus:

Punajuurigraavattua lohta, kylmäsavulohimoussea, fenkoli-rucolasalaattia, jalopenomajoneesia ja saaristolaisleipää
Asettele herkut lautaselle ja nauti!
**
Pippuripihvi naudan sisäfileestä, pippurikastiketta, perunafondant ja hunajajuureksia
Fileeseen on ruskistettu valmiit paistopinnat ja se on maustettu valmiiksi.
Poista kelmu sisäfileestä ja anna fileen levätä huoneenlämmössä puoli tuntia.
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Laita perunafondant uuniin. Ja lisää hunajajuurekset uuniin kolmen minuutin jälkeen ja lämmitä vielä viisi minuuttia.
Kokonaislämmitysaika n. 8 min. Kiehauta kastike liedellä ja kypsennä filee uunissa. Paistoajat: medium- 4-5 min., medium 6-7 min. ja medium+ 9-10 min.
**
Taatelikakkua, karamellikastiketta ja marinoituja marjoja
Lämmitä kakkua ja karamellikastiketta n. 30 sekuntia mikroaaltouunissa.

Hyvää ruokahalua!

 

46,00  sis. alv:n

TILAA UUTISKIRJE