Kokan take away -menu: ginigraavattua lohta, naudan sisäfileepihvi ja suklaakakkua

Ginigraavattua lohta, karpalohilloa, piparjuuri-ranskankermaa, pikkelöityä kurkkua ja saaristolaisleipää L

***

Naudan sisäfileepihvi (Suomi), punaviinikastiketta, valkosipuli-perunapyreetä, hunajassa ja sinapissa paahdettuja porkkanoita L,G

***

Suklaakakkua, suklaamoussea, suolattua karamellikreemiä, passionhedelmää ja suolattuja pähkinöitä L,G

Tilaathan menun kahta tuntia aiemmin. Nouto Kokan aukioloaikoina.

Valmistusohjeet:

Asettele lohi annoslautaselle, lisää piparjuuri-ranskankerma, pikkelöity kurkku ja saaristolaisleipä.

Fileeseen on ruskistettu valmiit paistopinnat ja se on maustettu valmiiksi. Anna fileen levätä huoneenlämmössä puoli tuntia ennen uuniin laittoa. Lämmitä uuni +200 asteeseen ja laita file uuniin.  Fileen paistoajat: medium 3-4 min, medium 5-6 min, medium+ 8-9 min.

Lämmitä valkosipuli-perunapyree ja porkkanat mikrossa n. 2 min. keskiteholla.

Kiehauta kastike liedellä. 

Suklaakakku on valmista nautittavaksi sellaisenaan.

Hyvää ruokahalua!

 

 

49,00  sis. alv:n

TILAA UUTISKIRJE