Kokan take away -menu: lohitatakia, naudansisäfileetä ja limetuorejuustokakkua

Ponzu-marinoitua lohitatakia, Ponzu-kastiketta, chilimarinoituja sokeriherneitä ja juuressipsejä

***

Naudan sisäfileetä (Uruquay), kermaista pippurikastiketta, röstiperunaa ja padronpaprikoita

***

Lime-tuorejuustomoussekakkua

 

Valmistusohjeet:

Kaada Ponzu-kastike annoslautaselle, lisää sokeriherneet ja lohi lautaselle ja päällimmäiseksi juuressipsit.

Fileeseen on ruskistettu valmiit paistopinnat ja se on maustettu valmiiksi. Anna fileen levätä huoneenlämmössä puoli tuntia.

Lämmitä uuni +200 asteeseen. Laita röstiperuna uuniin. Lisää papdonparikat uuniin viiden minuutin jälkeen ja lämmitä yhdessä vielä kolme minuuttia.

Kokonaislämmitysaika n. 8 min. Kiehauta kastike liedellä. Kypsennä filee uunissa.

Paistoajat: medium- 4-5 min, medium 6-7 min, medium+ 9-10 min.

(mikäli käytössä kiertoilmauuni, niin vähennä kypsennysajoista n.1 min)

Lime-tuorejuustomoussekakku on valmista sellaisenaan.

Hyvää ruokahalua!

 

 

42,00  sis. alv:n

TILAA UUTISKIRJE