Parsaviikot Rouxissa 4.4.-10.5.

PARSAVIIKOT

pe 4.4. –  la 10.5.2025

Parsakeittoa, tonnikala-avocadotartaria ja katkarapukeksiä (l,g)
Asparagus soup, tuna avocado tartar, shrimp biscuit (ll,lg)
14,00€

Paistettua vihreää parsaa, savustettua mini luumutomaattia Cashewpähkinäkastiketta (ve,m,g)
Fried asparagus, smoked tomatoes, cashew sauce (ve, mf, lg)
15,00€

Parsaa ja hollandaisekastiketta (l,g)
Asparagus and Hollandaise sauce (ll,lg)
16,00€

Parsaa, simpukkatartaria, savurapumajoneesia (l,g)
Asparagus, mussel tartar, smoked mussel mayonnaise (ll,lg)
17,00€

Parsaa, paistettua kampasimpukkaa, rapeaa Cheddarjuustoa ja porsaanniskaa, hollandaisekastiketta (l,g)
Asparagus, fried scallop, chrispy cheddar, pork neck, Hollandaise sauce (ll,lg)
20,00€

Parsaa, fenkolisuolattua ankanrintaa, savustettua mini luumutomaattia, tryffelimajoneesia (l,g)
Asparagus, fennel salted duck breast, smoked tomatoes, truffle mayonnaise (ll,gf)
17,00€

Parsaa, Päijänteen muikunmätiä ja hollandaisekastiketta (l,g)
Asparagus, vendace roe and Hollandaise sauce
23,00€