Rouxissa uusi ruokalista!

MENU 1. 56,00€

Parsakeittoa, marinoitua parsaa ja paahdettua mantelia (L, G)
Asparagus soup, marinated asparagus, and roasted almonds (L, G)
***
Karitsanpaahtopaistia (Uusi-Seelanti) , vuohenjuusto-bataattipyreetä, tummaa minttukastiketta (L, G)
Roasted lamb sirloin ( NZ), goat cheese and sweet potato puree, dark mint sauce (L,G)
***
Appelsiinikakkua, ruskistettuvoi- maitosuklaa ganache ja appelsiinisorbettia (L)
Orange cake, brown butter-milk chocolate ganache, and orange sorbet (L)

MENU 2. 61,00€

Vitello tonnato  (haudutettua vasikkaa (Hollanti)  ja tonnikalakastiketta) (L, G)
Vitello Tonnato  (braised veal (NL) with tuna sauce) (L, G)
***
Pintasavustettua taimenta, parsarisottoa ja tillinsiemenkastiketta (L, G)
Smoked trout, asparagus risotto and dill seed sauce (L, G)
***
Mansikkajäätelöä, raparperi- mantelikakkua ja seljankukkakreemiä (M, G, V)
Strawberry ice cream, rhubarb-almond cake, and elderflower cream (DF, G,V)

MENU 3. 69,00€

Paistettua kampasimpukkaa ja marinoituja katkarapuja, hernepyreetä ja siiderikastiketta (L, G)
Pan-seared scallops and marinated prawns, pea puree, and cider sauce (L, G)
***
Grillattua naudansisäfileetä (Suomi), paistettua valkoista parsaa, merirapua ja choronkastiketta (L, G)
Grilled beef tenderloin (FIN), sautéed white asparagus, langoustine and choron sauce (L, G)
***
Suklaatrilogia: Suklaamarkiisia, valkosuklaamoussea ja suklaafondant (VL, G)
Chocolate trilogy: Chocolate marquis, white chocolate mousse and chocolate fondant (LL, G)

MENU 4. 76,00€

Paistettua vihreää parsaa, tofua ja misokastiketta (M, G, V)
Fried green asparagus, tofu and Miso sauce (M, G, V)
***
Parsakeittoa (L, G)
Asparagus soup (L, G)
***
Paistettua poron ulkofileetä (Suomi), korvasieni-varhaisperunaterriiniä ja savuporo-riistakastiketta (L, G)
Pan-seared reindeer sirloin (FIN), morel mushroom and new potato terrine, smoked reindeer game sauce (L,G)
***
Kuusenkerkkä-pannacotta, paahdettua valkosuklaata ja mehustettuja karhunvadelmia (L, G)
Spruce shoot panna cotta, toasted white chocolate, and  juiced loganberries (L,G)

VEGAN 54,00€

Paistettua vihreää parsaa, tofua ja misokastiketta (M, G, V)
Fried green asparagus, tofu and Miso sauce (M, G, V)
***
Nokkosrisottoa, paistettua korvasientä ja pähkinää (M, G, V)
Nettle risotto, sautéed morel mushrooms, and nuts (DF, G,V)
***
Mansikkajäätelöä, raparperi-mantelikakkua ja seljankukkakreemiä (M, G, V)
Strawberry ice cream, rhubarb-almond cake, and
elderflower cream (DF, G,V)

CHEF 7. 80,00€
Seitsemän ruokalajin maistelumenu
Seven courses tasting menu

Vain koko pöytäseurueelle
Only for the entire party

 

Alkuruokia- appetizers

Parsakeittoa, marinoitua parsaa ja paahdettua mantelia (L, G)
Asparagus soup, marinated asparagus, and roasted almonds (L, G)
14,00 €

Paistettua vihreää parsaa, tofua ja misokastiketta (M, G, V)
Fried green asparagus, tofu and Miso sauce (M, G, V)
15,00 €

Paistettua kampasimpukkaa ja marinoituja katkarapuja, hernepyreetä ja siiderikastiketta (L, G)
Pan-seared scallops and marinated prawns, pea puree, and cider sauce (L, G)
18,00 €

Vitello Tonnato (haudutettua vasikkaa ja tonnikalakastiketta) (L, G)
Vitello Tonnato (Braised veal and tunafish sauce) (L, G)
16,00 €

Väliruokia – small dishes

Parsakeittoa (L, G)
Asparagus soup (L, G)
7,00 €

Pala juustoa kotimaiselta pientilalta (L, saatavilla myös G)
Cheese from a small local farm (L, G when requested)
7,00 €

Sorbetti M
Sorbet DF
6,00 €

Pääruokia -main courses

Nokkosrisottoa, paistettua korvasientä ja pähkinää ( M, G, V )
Nettle risotto, sautéed morel mushrooms and nuts  ( DF, G, V)
26,00 €

Pintasavustettua taimenta, parsarisottoa ja tillinsiemenkastiketta ( L, G)
Smoked trout, asparagus risotto, and dill seed sauce (L, G)
32,00 €

Karitsanpaahtopaistia ( Uusi-Seelanti) , vuohenjuusto- bataattipyreetä,
tummaa minttukastiketta (L, G)
Roasted lamb sirloin ( NZ), goat cheese and sweet potato puree, dark mint sauce (L,G)
29,00 €

Grillattua naudansisäfileetä (Suomi), paistettua valkoista parsaa,
merirapua ja choronkastiketta (L, G)
Grilled beef tenderloin (FIN), sautéed white asparagus,
langoustine and choron sauce (L, G)
38,00 €

Paistettua poron ulkofileetä ( Suomi) ,
korvasieni- varhaisperunaterriiniä ja savuporo- riistakastiketta (L, G)
Pan-seared reindeer sirloin ( FIN), morel mushroom and new potato terrine,
smoked reindeer game sauce (L,G)
41,00 €

Jälkiruokia- desserts

Kuusenkerkkä pannacottaa, paahdettua valkosuklaata ja mehustettua karhunvadelmia (L, G)
Spruce shoot panna cotta, toasted white chocolate and juiced loganberries (L, G)
13,50 €

Mansikkajäätelöä, raparperi- mantelikakkua ja seljankukkakreemiä (M, G, Vegan)
Strawberry ice cream, rhubarb-almond cake and elderflower cream (DF, G, Vegan)
13,50 €

Suklaatrilogia: Suklaamarkiisia, valkosuklaamoussea ja suklaafondant (VL, G)
Chocolate trilogy: Chocolate marquis, white chocolate mousse
and chocolate fondant LL, G
13,50 €

Appelsiinikakkua, ruskistettuvoi- maitosuklaa ganache ja appelsiinisorbettia (L)
Orange cake, brown butter-milk chocolate ganache, and orange sorbet (L)
13,50 €

3 kotimaista pientilajuustoa lisukkeineen L, saatavilla myös G
3 cheeses from local farms with sides L, G when requested
15,00 €