Kassin sisältö on yhdelle. Kassi on valmis noudettavaksi 5 tunnin tilausaikataululla, ilmoitathan arvoidun noutoajan.
Kassin mukana tulee myös yksityiskohtaiset ohjeet.
Tilauksesi voit noutaa Kokasta aukioloajan puitteissa alkaen keskiviikosta lauantaihin.
Bistro&Bar Kokka puh. 010 279 2936
Tässä vielä menun esillelaitto-ohjeistus:
Punajuurigraavattua lohta, kylmäsavulohimoussea, fenkoli-rucolasalaattia, jalopenomajoneesia ja saaristolaisleipää
Asettele herkut lautaselle ja nauti!
**
Pippuripihvi naudan sisäfileestä, pippurikastiketta, perunafondant ja hunajajuureksia
Fileeseen on ruskistettu valmiit paistopinnat ja se on maustettu valmiiksi.
Poista kelmu sisäfileestä ja anna fileen levätä huoneenlämmössä puoli tuntia.
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Laita perunafondant uuniin. Ja lisää hunajajuurekset uuniin kolmen minuutin jälkeen ja lämmitä vielä viisi minuuttia.
Kokonaislämmitysaika n. 8 min. Kiehauta kastike liedellä ja kypsennä filee uunissa. Paistoajat: medium- 4-5 min., medium 6-7 min. ja medium+ 9-10 min.
**
Taatelikakkua, karamellikastiketta ja marinoituja marjoja
Lämmitä kakkua ja karamellikastiketta n. 30 sekuntia mikroaaltouunissa.
Hyvää ruokahalua!