nouto 16.4. Rouxin take away-parsamenu, yhdelle hengelle

Tilaukset 15.4. torstaihin klo 15.00 mennessä.
Nouto perjantaina 16.4.  klo 14-17.00 Bistro Popotista.

 


Parsaherkkuja take away:
300 g valkoista parsaa
1 dl hollandaisekastiketta
0,5 dl ruohosipulivoita
30 g ilmakuivattua ankkaa
50 g lohipastramia
50 g riimihärkää
50 g jättikatkarapua
30 g muikunmäti moussea
50 g kylmäsavulohitartaria
kokonaisuus kahdelle alkuruuaksi tai yhdelle pääruuaksi

 

Herkuista riittää yhdelle pääruuaksi tai kahdelle alkupalaksi ja ovat laktoosittomia & gluteenittomia.
Kassin mukana tulee myös yksityiskohtaiset valmistusohjeet.
Puh. 010 27 92 939

 

43,00  sis. alv:n

TILAA UUTISKIRJE