Rouxin Take away -menu: maalaisterriiniä, nieriää ja raparperia

Pekonoitua maalaisterriiniä, kevätsipulimoussea, palsternakkachipsejä ja kirsikkachutneytä
***
Paistettua nieriää, pinaatti- varhaisperunapaistos, tummaa tillikastiketta ja grillattua parsaa
***
Marinoitua raparperia, limefinancier-kakkua ja mansikkamoussea

Menu on laktoositon ja gluteeniton. Kassin sisältö on yhdelle.

Valmistusohje:

Siirrä alkuruokakomponentit rasiasta lautaselle.

Kuumenna pannu, lisää hieman paistorasvaa (mukana) ja anna kuumentua.
Laita nieriä nahkapuoli pannulle ja pudota lämpö puoleen. Mausta suolalla maun mukaan.

Anna kalan paistua puoliteholla 2 min. (näin saadaan mahdollisimman rapea nahka).
Käännä kala ja paista lihapuolta vain hetki, kala saa jäädä hiukan mediumiksi.
Siirrä nieriä pannulta pois ja lämmitä grillatut parsat pannulla.
Lämmitä pinaatti-varhaisperunapaistos kasarissa varovasti sekoittaen kuumaksi.
Laita kastike kasariin ja lämmitä sekoittaen kiehuvaksi. Kokoa annos lautaselle.

Siirrä jälkiruokakomponentit rasiasta lautaselle ja nauti.

Toimitusaika 3 tuntia, ilmoitathan arvoidun noutoajan. Kassin mukana tulee myös yksityiskohtaiset ohjeet.
Tilauksesi voit noutaa Ravintola Rouxista aukioloaikoina  pe- la klo 12–18.00.

Ravintola Roux puh. 010 279 2930

Kotiinkuljetus

Lahden Aluetaksissa on voimassa Roux Ravintoloiden alennuskoodi toukokuun 2021 ajan (1.5.-31.5.), kun liikkuu johonkin Roux Ravintoloista (Ravintola Roux, Café & Bistro Popot ja Bistro & Bar Kokka) tai sieltä pois Lahden Aluetaksin kyydissä. Alennus myös ruokakuljetuksissa. Asiakas saa kyydistä 5% alennuksen mainitsemalla kuljettajalle alennuskoodin ”rouxravintolat5”.

Tilaa kuljetus soittamalla Lahden Aluetaksiin 0601 100 01 tai sovelluksilla Lahden Aluetaksi tai Book a taxi. Lisätietoja www.lahdenaluetaksi.fi .

51,00  sis. alv:n

TILAA UUTISKIRJE