Kokan take away -menu: lohitatakia, possunkylkeä ja limetuorejuustokakkua

Ponzu-marinoitua lohitatakia, Ponzu-kastiketta, chilimarinoituja sokeriherneitä ja juuressipsejä

***

Karamellisoitua possunkylkeä (Suomi), riisiä, karamelli-sitruunaruohokastiketta ja ananassalsaa

***

Lime-tuorejuustomoussekakkua

 

Valmistusohjeet:

Kaada Ponzu-kastike annoslautaselle, lisää sokeriherneet ja lohi lautaselle ja päällimmäiseksi juuressipsit.

Lämmitä uuni 200c. Lisää possunkyljen päälle teelusikallinen karamelli-sitruunaruohokastiketta ja laita possu uuniin lämpimään uuniin kahdeksaksi minuutiksi.
Lämmitä riisi mikroaaltouunissa n. 2 minuuttia. Lämmitä samaan aikaan karamelli-sitruunaruohokastike lämpimäksi kattilassa.
Kaada ensin lämmin kastike lautaselle ja sen päälle riisi, possunkylki ja ananassalsa. Ripottele vielä päälle kuvattua sipulia.

Lime-tuorejuustomoussekakku on valmista sellaisenaan.
Hyvää ruokahalua!

 

 

44,00  sis. alv:n

TILAA UUTISKIRJE