Popotin Take away-menu: savuhaukimoussea, ibericopossua ja marinoitua ananasta

 

Savuhaukimoussea ja punasipulihyytelöä, juuressipsejä ja mummonkurkkua
***
Iberico-possun plumaa, perunagnoccheja, chili-paahdettuja pähkinöitä, rucolaa ja grillattua purjovoita, bbq-marinoituja padron-paprikaa ja mojo rojo-kastiketta.

***
Rommilla marinoitua ananasta, suklaamoussea ja kauragranolaa

 

Tilaathan menun kahta tuntia aiemmin. Nouto Popotin aukioloaikoina.
Kokonaisuus on laktoositon ja gluteeniton

 

Valmistusohje:

Alkuruoka-annos on valmis nautittavaksi sellaisenaan, siirrä lautaselle.
**
Lämmitä uuni 200° C. Laita kattilaan vettä kiehumaan perunagnoccheja varten.
Levitä pellille leivinpaperi ja paista esigrillattua possun plumaa uunissa noin 7-9 minuuttia, samalle pellille pluman kanssa padron-paprikat.
Kääri pluma paiston jälkeen folioon hetkeksi vetäytymään.
Sillä aikaa keitä perunagnoccheja kiehuvassa vedessä noin 2-3 minuuttia ja valuta vesi pois kattilasta. Lisää purjovoita gnocchejen päälle ja lisää sekaa rucola-pähkinät, sekoita. Nostele gnocchit lautaselle ja leikkaa pluma siivuiksi sen päälle (iberico-possu voi hieman jäädä punertavaksi).
Asettele padron-paprikat lautaselle ja viimeistele annos kylmällä mojo rojo-kastikkeella.
***
Nosta suklaamousse lautaselle ja asettele rommi-marinoitua ananasta moussen viereen. Lopuksi koristele annos kauragranolalla ja marenkimurulla.

Hyvää ruokahalua!

47,00  sis. alv:n

TILAA UUTISKIRJE