Kokan joululounaat 11.11-19.12 klo 11.00-14.30

Kokan joululounas arkisin klo 11-1430

Varaa pöytä joululounaalle

11.11-21.11.  Joululounasmenu 57,00 € /Vegan 47,00€
Alkuruokia:
Tyrni-katajanmarjalla graavattua kirjolohta, kirjolohenmätimoussea, porkkana- inkivääri -chutneytä, joululimppukrutonkia (l)
tai
Jouluinen alkupalavalikoima
tai
Punajuuricarpaccio, paahdettua pekaanipähkinää, punajuuriaiolia, friteerattua mustakaalia (veg)

Pääruokia:
Paistettua kuhaa, mustajuuripyreetä, paahdettua porkkanaa, jokirapu -beurre blanc, porkkanaröstiä (l,g)
tai
Grillattua Ibericoporsaan abanicoa, karpalo coleslaw, parmesaaniranskalaisia, calvados-omena-kastiketta (l,g)
tai
Hernerisottoa, pinaatti-falafel ja vesikrassivinegretteä (ve, g)

Jälkiruokia:
Mustikka- kardemummajuustokakkua Kokan tapaan (l,g)
tai
Tummasuklaapannacotta, vadelmakompottia, vadelmageeliä, vaniljavaahtoa, kanelikrumblea (ve,g)

25.11.- 5.12.   Joululounasmenu 61,00€ / Vegan 47,00€ 
Alkuruokia:
Tyrni-katajanmarjalla graavattua kirjolohta, kirjolohenmätimoussea, porkkana- inkivääri -chutneytä, joululimppukrutonkia (l)
tai
Jouluinen alkupalavalikoima
tai
Punajuuricarpaccio, paahdettua pekaanipähkinää, punajuuriaiolia, friteerattua mustakaalia (veg)

Pääruokia:
Paistettua kuhaa, mustajuuripyreetä, paahdettua porkkanaa, jokirapu -beurre blanc, porkkanaröstiä (l,g)
tai
Poron paahtopaistia, paahdetulla valkosipulilla maustettua perunamuusia, friteerattua mustakaalia, puolukka-riistakastiketta (l,g)
tai
Hernerisottoa, pinaatti-falafel ja vesikrassivinegretteä (ve, g)

Jälkiruokia:
Mustikka- kardemummajuustokakkua Kokan tapaan (l,g)
tai
Tummasuklaapannacotta, vadelmakompottia, vadelmageeliä, vaniljavaahtoa, kanelikrumblea (ve,g)

9.12-19.12.   Joululounas 62,00 € / Vegan 47,00€
Alkuruokia:
Tyrni-katajanmarjalla graavattua kirjolohta, kirjolohenmätimoussea, porkkana- inkivääri -chutneytä, joululimppukrutonkia (l)
tai
Jouluinen alkupalavalikoima
tai
Punajuuricarpaccio, paahdettua pekaanipähkinää, punajuuriaiolia, friteerattua mustakaalia (veg)

Pääruokia:
Paistettua kuhaa, mustajuuripyreetä, paahdettua porkkanaa, jokirapu -beurre blanc, porkkanaröstiä (l,g)
tai
Grillattua naudan sisäfileetä, panchetta-ruusukaalipaistosta, pippurikastiketta, parmesaaniperunakakkua, viherpippurisiirappia (l,g)
tai
Hernerisottoa, pinaatti-falafel ja vesikrassivinegretteä (ve, g)

Jälkiruokia:
Mustikka- kardemummajuustokakkua Kokan tapaan (l,g)
tai
Tummasuklaapannacotta, vadelmakompottia, vadelmageeliä, vaniljavaahtoa, kanelikrumblea (ve,g)