AVOIMIA TYÖPAIKKOJA ROUXRAVINTOLOISSA

 

 

 

TERVETULOA MEILLE! 
Etsitkö kokin tai tarjoilijan töitä? Lähetä vapaamuotoinen hakemus alla olevalla lomakkeella

 

 

KESÄTARJOILIJAKSI KOKKAAN TAI MUIHIN RAVINTOLOIHIMME

 

Aurinko pilkottaa jo ihanasti täällä satamassa ja Kokan kesäsesonki on pian käsillä. Siksi tarvitsemmekin tiimiimme reippaita, rohkeita ja luontevan asiakaspalvelutaidon omaavia tarjoilijoita. Ja no worries, kaikki taitosi ei tarvitse olla vielä huippua, me opastamme sinut sellaiseksi. Riittää, että nautit asiakkaiden kohtaamisesta ja ymmärrät tiimityöskentelyn tärkeyden. Me kyllä neuvomme sinua käytännön asioissa. 

Töitä on tarjolla koko sesongin ajaksi arkisin ja viikonloppuisin. Ja jos ala vie sinut mukanaan, töitä on mahdollista jatkaa kesän jälkeenkin. Tarjoamme sinulle mukavat ja osaavat työkaverit, ihanat asiakkaat ja kauniin työympäristön. Työt alkavat sovitusti. Täytäthän hakemuksesi alla olevalla lomakkeella mahdollisimman pian. 

 

Meillä on Kokan lisäksi myös kaksi muuta ravintolaa Roux ja Popot, ja sinun on mahdollista työskennellä ja hankkia erilaista kokemusta myös näissä ravintoloissa.

 

Bistro & Bar Kokka - rento ruoka- ja seurusteluravintola Lahden satamassa, bistrokokka.fi

Bistro Popot - kivaa yhdessäoloa ja hyvää ruokaa Lahden keskustassa, bistropopot.fi

Ravintola Roux - tunnelmallinen, hyvästä ruoasta ja laadukkaasta viinivalikoimastaan tunnettu ruokaravintola Lahden keskustassa, roux.fi

Täytä lomake ja hae meille töihin


TILAA UUTISKIRJE