AVOIMIA TYÖPAIKKOJA ROUXRAVINTOLOISSA

Keittiön vuoromestari Ravintola Rouxiin!

Ravintola Roux on  tunnelmallinen, hyvästä ruoasta ja laadukkaasta viinivalikoimastaan tunnettu ruokaravintola Lahden keskustassa. Suomen Gastronominen Seura valitsi Rouxin Vuoden Ravintolaksi 2016. Etsimme keittiöömme osaavaa ja ruokaan intohimoisesti suhtautuvaa vuoromestaria. Tehtäviisi kuuluu kokkaamisen lisäksi vastuu keittiöstä vuorosi aikana, uusien herkullisten ruokaelämysten kehittely yhdessä keittiömestarin kanssa ja keittiömestarin sijaisena toimiminen. Edellytämme sinulta mahtavan ammattitaidon lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä yhteistyötaitoja. Meillä pääset mukaan kivaan työporukkaan ja saat työskennellä asiakkaiden arvostamassa ravintolassa. Meillä kehityt taatusti ja saat potkua urallasi eteenpäin. Palkkaus ja muut työhön liittyvät ehdot sovitaan erikseen.

 

 

Tarjoilijaksi kesäksi Bistro Popottiin!

Bistro Popot on v. 2016 avattu trendikäs ruokaravintola Lahden keskustassa Lanun aukiolla. Hyvän ruuan lisäksi palvelemme myös kansainvälisellä ja laajalla drinkkivalikoimalla ja ruokiin sopivilla viineillä. Toivomme sinulta iloista ja reipasta mieltä, paineensietokykyä ja valmiutta toimia kiireisessä tilanteessa. Olisi hienoa, jos sinulla olisi työkokemusta. Työaikasi sijoittuu klo 9.00-24.00 väliin. Palkkaus ja työn alkamisaika ja -kesto sopimuksen mukaan.

 

 

Tarjoilijaksi kesäksi Bistro Kokkaan!
Bistro Kokka on v. 2020 avattu trendikäs ruokaravintola Lahden satamassa. Hyvän ruuan lisäksi palvelemme myös kansainvälisellä ja laajalla drinkkivalikoimalla.Tarjoamme sinulle huippu tiimin ympärillesi, joustavan työympäristön, hyvät mahdollisuudet kehittää itseäsi ja osaamistasi, sekä tietenkin kilpailukykyisen palkan.Toivomme sinulta alan koulutusta tai kokemusta alalta, mutta koulutamme ja opetamme sinua kyllä. Sekä iloista ja reipasta otetta, paineensietokykyä ja valmiutta toimia kiireisessä tilanteessa. Kohtuullinen englannin kielentaito on välttämätön. Työaikasi sijoittuu klo 9.00-01.00 väliin. Palkkaus ja työn alkamisaika ja -kesto sopimuksen mukaan.

 


Ruokatarjoilijaksi kesäksi Bistro Kokkaan!
Bistro Kokka on v. 2020 avattu trendikäs ruokaravintola Lahden satamassa. Hyvän ruuan lisäksi palvelemme myös kansainvälisellä ja laajalla drinkkivalikoimalla ja ruokiin sopivilla viineillä. Toivoisimme sinulta iloista ja reipasta mieltä, paineensietokykyä ja valmiutta toimia kiireisessä tilanteessa. Työaikasi sijoittuu klo 9.00-01.00 väliin. Palkkaus ja työn alkamisaika ja -kesto sopimuksen mukaan.

 


Kokki, tule kesäksi Bistro Kokkaan!
Bistro Kokka on vuonna 2020 Lahden satamaan, upeisiin puitteisiin Vesijärven rannalle avattu rento seurusteluravintola. Etsimme nyt keittiöporukkaamme alan osaajaa kesän ajaksi. Tarjoamme sinulle huippu tiimin ympärillesi, joustavan työympäristön, hyvät mahdollisuudet kehittää itseäsi ja osaamistasi, sekä tietenkin kilpailukykyisen palkan. Toivomme sinulta alan koulutusta tai työkokemusta, hygieniapassia sekä tietenkin rautaisen ravintola-alan asenteen. Pizzan leipomisen taito katsotaan eduksi, mutta opetamme tarvittaessa. Työaikasi sijoittuu klo 8.00-24.00 väliin. Palkkaus ja työn alkamisaika ja -kesto sopimuksen mukaan.

 


Pizzakokille paikka kesän ajaksi  Bistro Kokkaan!
Bistro Kokka on v. 2020 avattu trendikäs ruokaravintola Lahden satamassa.

Edellytämme työkokemusta ja hygieniapassia. Työaikasi sijoittuu klo 8.00-24.00 väliin. Palkkaus ja työn alkamisaika ja -kesto sopimuksen mukaan.

Täytä lomake ja hae meille töihin


TILAA UUTISKIRJE