TERVETULOA MEILLE!
Etsitkö kokin tai tarjoilijan töitä? Tai kenties hyvää työharjoittelupaikkaa?
Lähetä vapaamuotoinen hakemus alla olevalla lomakkeella.
TYÖHARJOITTELUUN MEILLE?
Tarjoamme kivan oppimispaikan ammattitekijöidemme opastuksella ja ohjauksella.
Ota rohkeasti yhteyttä!
KESÄTARJOILIJAKSI KOKKAAN TAI MUIHIN RAVINTOLOIHIMME
Ensi kesänä aurinkoiseen satamaan?
Etsimme kaudelle 2025 tiimiimme reippaita, rohkeita ja luontevan asiakaspalvelutaidon omaavia tarjoilijoita.
Oletko Sinä tai joku tuttusi?
Toivoisimme Sinulla olevan jonkin verran kokemusta a la carte-ruokaravintolan
tarjoilijan tehtävistä ja omaat anniskelupassin.
Töitä on tarjolla koko sesongin ajaksi arkisin ja viikonloppuisin ( 2- vuorotyö).
Ja jos ala vie sinut mukanaan, töitä on mahdollista jatkaa kesän jälkeenkin.
Tarjoamme sinulle mukavat ja osaavat työkaverit, ihanat asiakkaat ja kauniin työympäristön.
Työt alkavat sopimuksen mukaan.
Täytäthän hakemuksesi alla olevalla lomakkeella mahdollisimman pian.
****************
KESÄKOKIKSI KOKKAAN TAI MUIHIN RAVINTOLOIHIMME
Toivomme, että sinulla on jo kokemusta kokintyöstä a la carte-keittiössä ja olet tottunut keittiön, välillä kiireiseenkin, työtahtiin.
Keittiötyössä tarvitaan myös sujuvaa kommunikointia ja sitä toivomme myös sinulta löytyvän. Hygieniapassi tulee sinulla tietysti olla.
Töitä on tarjolla koko sesongin ajaksi arkisin ja viikonloppuisin ( 2- vuorotyö). Töitä on mahdollista jatkaa kesän jälkeenkin.
Tarjoamme sinulle mukavat ja osaavat työkaverit, ihanat asiakkaat ja kauniin työympäristön.
Työt alkavat sopimuksen mukaan.
***************
RAVINTOLAKOKKI ROUXIIN
OLISITKO SINÄ UUSI KOKKIMME?
Teemme Rouxissa töitä tiiviissä työyhteisössä, ammattiylpeydellä ja kaveria auttaen. Välitämme aidosti siitä, mitä ja miten teemme ja millaisen kokemuksen vieraamme meillä saavat niin ruoan, palvelun kuin kokonaisvaltaisen kokemuksen puolesta. Toivomme, että sinä tunnet samoin. Ja vaikka tavoitteemme on korkealla, ryppyotsaisia emme kuitenkaan ole:).
Sinulla tulisi olla jo muutaman vuoden kokemus laadukkaan ja pieteetillä valmistetun ruoan tekemisestä. Odotamme sinulta vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja tietysti intohimoa kehittyä ruoan tekijänä. Suomen kulinaristinen seura valitsi Rouxin Vuoden ravintolaksi 2016, joten varmasti uusia oppeja tulet myös saamaan.
Työsuhde on vakituinen, keskimäärin 112,5 tuntia/3 viikon työjakso. Työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.
Palkkaus ja työn alkamisaika sopimuksen mukaan. Tartu tilaisuuteen ja laita hakemuksesi.
Bistro & Bar Kokka – rento ruoka- ja seurusteluravintola Lahden satamassa, bistrokokka.fi
Bistro Popot – kivaa yhdessäoloa ja hyvää ruokaa Lahden keskustassa, bistropopot.fi
Ravintola Roux – tunnelmallinen, hyvästä ruoasta ja laadukkaasta viinivalikoimastaan tunnettu ruokaravintola Lahden keskustassa, roux.fi